Полезни съвети за лятото

Полезни съвети за лятото, които е добре да знаете преди да си закупите т.нар. градинско обзавеждане. Мечтите за почивка сред природата и планиране на бъдещия отпуск са неизменна част от нашето ежедневие, особено ако работите упорито цяла година.Полезни съвети за лятото

Понякога приказките стават реалност и българите успяват да прекарат годишната ваканция в чужбина. За една трета обаче това чудо не се случва и те “волю – невелю“ трябва да се отправят на вилата извън града или на село при роднини.

Все пак традиционно особено възрастните хора над 60-65 години разчитат на удобствата, които са си направили в далечната провинция. Освен овощни насаждения, които отглеждат с голямо трудолюбие, повечето имат градина с цветя и полянка, на която са разположили градински пейки и малък басейн.

Това са желани допълнения, които ще допаднат на всеки, който притежава имот или модерен дом. Те ще издържат десетилетия и може да ви надживеят.

Кои са полезните съвети за лятото в дома

Вечерите макар и еднообразни успяваме да запалим барбекю и да опушим с дим съседите. За по-предприемчивите българи, с достатъчен финансов ресурс могат да се похвалят с доста посещавани къщи за гости, които понякога приличат на хотели. Там удобствата са много и най-разнообразни. Има детски кът с много забавления, минерален басейн с гореща вода и т.н. Всичко зависи от вашият бюджет за да може да си позволите този лукс. Полезни съвети за градината

Какви полезни съвети за лятото в градината ще получите

Има българи, които са с авантюристичен дух, загърбват удобствата и избират места за диво къмпингуване, далече от хорските очи.

Излиза в пъти по-евтино, но началната инвестиция за градинска шатра за лятото, палатка, спални чували и друго outdoor оборудване е доста голяма. Всичко това може да го намерите в нашия онлайн магазин МартиноБГ на изключително изгодни и конкурентни цени.

Ако сте голяма компания може да изберете някоя от големите ни шатри и беседки, защото времето е променлива величина и не се знае каква изненада ни е приготвило. Осигуряват сенчесто пространство в двора или на плажа. Отворени сме към всякакви идеи за лятна почивка сред природата с любимите ви придобивки.

Целта ни е да превърнем вашият уикенд или ваканция в едно прекрасно преживяване. Абонирайте се за нашата редовна рубрика и не забравяйте да проверявате пощата си ежедневно.

1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. 11.. 12.. 13.. 14.. 15.. 16.. 17.. 18.. 19.. 20.. 21.. 22.. 23.. 24.. 25.. 26.. 27.. 28..

Доставка от 1 до 7 дни
след потвърждение на поръчката
Плати след преглед
поискай преглед от куриера
Отказ от сключен договор
улеснена процедура
  • За децата
  • Спорт
  • Аксесоари
  • Празници
  • Подаръци
  • Други