Поръчка и доставка

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

ТЪРГОВЕЦЪТ приема поръчки чрез интернет сайта martinobg.com .При успешно направена поръчка клиетът получава автоматично потвърждение по и-мейл. Получените поръчки се изпълняват от 1 до 7  работни дни от получаването им в системата.

 ТЪРГОВЕЦЪТ си запазва правото да откаже доставката на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни към момента на обработка на поръчката. При изчерпване на складовата наличност от заявената стока, ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента чрез изпращане на съобщение до посочения от клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер в срок от 3 работни дни. В  този случай клиентът има право да избере  конкретната стока, отказ от поръчката или заместваща поръчка.

При предаване на стоката, потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи, които удостоверяват точното изпълнение на поръчката. За трето лице счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но се намира на посочения от потребителя адрес и приема стоката от името на клиента.

 Клиентът трябва да прегледа стоката непосредствено след получаването и в случай, че констатира видими дефекти, липса на части, придружаващи аксесоари и/или някой от изискваните от българското законодателство документи, незабавно да информира куриера и ТЪРГОВЕЦЪТ. Ако стоката не бъде проверена, а еввентуалните нередности – съобщени своевременно, поръчката се смята за одобрена, а потребителят губи правото си да претендира за нередности с поръчката.

 При невъзможност за връчване на пратката при първо посещение, поради отсъствие на клиента или друга причина, независеща от Търговеца или куриерската служба, куриерът оставя известие, в което посочва телефон за връзка, на който получателят следва да се обади в срок от три работни дни за да посочи нов срок за извършване на доставката. В случай, че и при последващо посещение клиентът не бъде открит на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на поръчката, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената/ите стока/стоки.

Стоки закупени от martinobg.com  се  доставят чрез куриерска фирма Еконт в цялата страна. При отказ на вече заявена поръчка, куриерските услуги са за сметка на купувача в двете посоки. За да получите всички продукти с обща доставка, моля добавете избраните от Вас продукти  заедно в една обща кошница.

Моля, свържете се с нас на korekt2003@abv.bg или на тел: 0896 686 522 ,ако желаете да направите поръчка от чужбина.

Запазваме си правото при форсмажорни обстоятелства, поръчката Ви да бъде с променена дата на доставка, като своевременно ние ще Ви уведомим  за причините!

Възможни са и по-дълги срокове за доставка, ако в населеното място няма офис или представителство на Еконт.

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ
Начини на плащане в онлайн магазин martinobg.com са в брой с наложен платеж към Еконт.     
Стойността на поръчката се заплаща на куриера при получавне на стоката. 
От офис до офис - 6.40лв . ДОПЛАЩАНЕ !!!. Цената на доставката се определя от теглото на артикула и наложеният платеж по схема зададена от куриера.    
От офис до врата - 7.30 лв. ДОПЛАЩАНЕ!!!. Цената на доставката се определя от теглото на артикула и наложеният платеж по схема зададена от куриера.    

Онлайн магазин martinobg.com не гарантира наличността на избраните артикули към момента на завършване на Вашата поръчка! В случай на междувременно изчерпана наличност, ще се свържем с Вас!

Благодарим Ви, че избрахте да пазарувате при нас!
 
Доставка от 1 до 7 дни
след потвърждение на поръчката
 
Плати след преглед
поискай преглед от куриера
 
Отказ от сключен договор
улеснена процедура