Промо

Великденска декоративна фигура зайче 1189184

В наличност

31.99 лв.

34.00 лв.

  • Модел: 1189184

Великденска декоративна фигура зайче 1189184, създайте си празнично настроение с красивата декоративна фигурка заек с кошничка, с която може да украсите и декорирате вашия дом за предстоящия празник. Това наше предложение е със стандартни размери за такъв вид играчки 49 см. Предвидено е да стоят на стелаж или етажерка с такава височина.

Какво представлява великденската декоративна фигура зайче

Това е герой от приказките, на който децата много се радват. Там той е символ на житейска мъдрост и домашен уют. В нашият онлайн магазин martinobg имаме подобен артикул на мама Зайка, който може да си го закупите и да направите истинско великденско семейство. По този начин ще възпитате младото поколение в любов към родителите и роднините като цяло.

Разгледайте ни цялата серия великденски декоративни фигури, за да придобиете пълна представа за всичко, което предлагаме. Разбира се имаме и други артикули на великденска тематика като Великденска керамична чиния. Не забравяйте че най-важното на такива празници е да се събере цялото семейство и да прекарате незабравими моменти заедно.

Напишете мнение

Моля впишете се или се регистрирайте, за да напишете мнение
www.martinobg.com
Онлайн магазин за дома, градината и детето
Русе, "Кап. Лейт. Ев. Винаров" 7
GSM: 0896 686 522
E-mail: info@martinobg.com
 
Доставка от 1 до 7 дни
след потвърждение на поръчката
 
Плати след преглед
поискай преглед от куриера
 
Отказ от сключен договор
улеснена процедура